به گزارش راهبرد معاصر، نان سیر یکی از غذاهای خوشمزه فست فودی است که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشود. البته باید بدانید این پیش غذای خوشمزه به دلیل استفاده از پنیر پیتزا دارای کالری بالایی میباشد و میتوانیم از آن به عنوان غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
سیر
۴ عدد
کره
۵۰ گرم
پنیر پیتزا
به مقدار دلخواه
خمیر پیتزا
۱ عدد بزرگ
آویشن
نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به اندازه کافی
دستور تهیه نان سیر
مرحله اول
ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده میکنیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب میریزیم و کمی تفت میدهیم. در ادامه فلفل سیاه، آویشن و کمی نمک اضافه میکنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت دادن را ادامه میدهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که نیاز نیست سیرها را سرخ کنید، فقط یک تفت کوچک میدهیم تا عطر سیرها بلند شود. روغن زیتون را روی تمام قسمتهای خمیر پیتزا پخش میکنیم سپس مخلوط سیر رنده شده و ادویهها را روی خمیر قرار میدهیم.
مرحله سوم
حالا روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا میریزیم. نکته مهم در مورد خمیر مخصوص نان سیر این است که از انواع نانهای میتوانید برای بیس نان سیر استفاده کنید و اگر خمیر پیتزا در دسترس نیست میتوانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید.
پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه میشود
مرحله چهارم
فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی نان سیر را با فویل نازک میپوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا آماده شود. برای تزیین روی نان سیر هم میتوانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.
منبع:چی شی